Hodnocení blogů

28. května 2012 v 12:20 | Hiki |  Hodnocení blogů
Věřte mi, nechápu, jak jsem k tomu nápadu přišla. Hm... možná proto, že už moc blogů nedělá hodnocení (ikdyž se to zase vrací do módy) a když, tak se všechny blogy hodnotí stejně... a jde jen o to lidem udělat radost a udělat si pěknou reklamu. Ne že bych snad byla dobrý člověk, který by mohl posoudit kompentenci...Já se rozhodla, že lidem dělat radost nechci. Tedy, chci, ale chci aby to hodnocení bylo v rámci a aby blog, který má smysl a píše s úctou nebyl převálcován barbínkovskými blogy s hrubkami a bez nějakého cíle a tak podobně...
Chcete být psychicky zlomeni? Nu, prosím. :D

Chcete být zlomeni? Napište do komentářů:
1. Jméno
2. Adresu blogu
3. Jak dlouho blog máte
4. Chcete nějakou ovaci na konec? (Diplom, avatar... je mi to fuk.)
5. v čem chcete mít ohodnoceno? Známky jako ve škole, nebo gurmánské hvězdičky?
Hodnotím:
1. První dojem - zda mně něco neuhodí do očí, jde hlavně o barvy, velikost písma a podobně. (10/10)
2. Layout - nejde mi o extra grafiku, ale zda jste alespoň sloučili pěkně barvy, velikost a podobně. :) (10/10)
3. Přehlednost - Zda se cizinec a laik může vyznat ve vašem menu a rozcestnících(10/10)
4. Obsah - je mi úplně ukradené, zda je to o winx nebo o čem, ale zda o tom píšete na úrovni a alespoň se snažíte omezit překlepy a tak podobně.(10/10)
5. Aktivita - zda se tam neobjevíte jen jednou za rok a bez ohlášení. Nemusíte tam být každý den - ostatně, to nemůže nikdo. (10/10)
A pak dostanete (10/10), pokud tam najdu něco co mně zvlášť zaujme, něco co jsem nikde neviděla. A pět pro radost, aby nikdo neskončil hozně. Každý blog asi má něco do sebe, a to se musí respektovat!

Takže můžete dostat maximálně 65 bodů z 65. A známky - hvězdičky, nebo školní známečky! :)
(tohle máte na uklidnění...) :D
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Akira Akira | Web | 28. května 2012 v 15:14 | Reagovat

Za zkoušku nic nedám :-D
1. Akira
2. http://world-of-k-pop.blog.cz/
3. cca 2 měsíce
4. Nemusíš, bude mi stačit to hodnocení :-D
5. Hvězdičky :-D

2 Black~ Takagi Black~ Takagi | E-mail | Web | 28. května 2012 v 15:17 | Reagovat

1. Black~ Takagi
2. http://just-mine-world.blog.cz
3. Bude to rok :D
4. To je mi jedno podle toho jak se ti bude chtít :D
5. Věřila by jsi, že to je mi taky jedno :D Co ti bude víc vyhovovat ^^

PS: taky nemam moc oblíbených dvojčat, ale Lena a Rin mam celkem ráda (i když Lena víc) a Rina a Yukia taky miluju !!! Moje lásky ^^~

3 Tamaki Tamaki | Web | 29. května 2012 v 19:52 | Reagovat

Já chci také. Odhoď svou přátelskou tvář a rozsekni to. Alespoň uvidíme, co zlepšit a brečet můžu pak v matice. :D

4 Aoi Gumi Sakura/Fernandes Aoi Gumi Sakura/Fernandes | E-mail | Web | 30. května 2012 v 19:02 | Reagovat

Joo :D Pojď mě rozsekat Hiki :DD Sice budu asi prvních pět minut bulet, až dostanu -50 :PP Ale to ej fuk :D Alespoň někdo bude upřímnej..
1. Aoi (nechce se mi psát to dlouhý jméno)nebo neskutečný-debil-a-idiot-v-pravopitu :DD Ne dělám si srandu :DD
2. aoi-sakura.blog.cz
3. Ehmm.. čpočítáám.. prostě od tohohle září.. několik měsíců..
4. Jestli se ti chce.. je na tobě..
5. Hmm.. tak hvězdičky :DD Miluju hvězdíčky *je jak malá*
Neber na mě ohledy zabijácká Hiki :DD Rozsekej mě za pravopis :DD

5 Aki Mitsuko Aki Mitsuko | Web | 3. června 2012 v 15:41 | Reagovat

*Nejistě se hlásí*

1. Jméno - Aki Mitsuko

2. Adresu blogu - mitsukin.blog.cz

3. Jak dlouho blog máte - pffff... já nevím, rok to bude, *kouká do archivu* - 16měsíců

4. Chcete nějakou ovaci na konec? (Diplom, avatar... je mi to fuk.) - ne, jsem nenáročná :D

5. v čem chcete mít ohodnoceno? Známky jako ve škole, nebo gurmánské hvězdičky? - známky :)

6 Tessule Tessule | Web | 25. června 2012 v 13:14 | Reagovat

Tessule
tessule24.blog.cz
od 4.4.2012 :)
Nemusíš ;)
Hvězdičky :)

Až budeš mít ohodnoceno naiš mi na blog prosím. :)

7 Moni Moni | Web | 14. prosince 2012 v 22:18 | Reagovat

1. Moni
2. barbiefan.blog.cz
3. 3,5 meisacov
4. nemusíš
5. známky jako ve škole

keď bude ohodnotené, potom mi prosím napíš na blog, ďakujem

8 *.*Lucc*.* *.*Lucc*.* | Web | 15. prosince 2012 v 13:22 | Reagovat

*.*Lucc*.*
fashion-beauty-styl.blog.cz
od 22.1.2012
ne
známky

pak dej vědět díky

9 Lilly Lilly | E-mail | Web | 15. prosince 2012 v 13:27 | Reagovat

1. Lilly
2. www.lilly-uchiha.blog.cz
3. Rok a pár mesiacov
4. nie
5. známky

Napíš mi na blog, keď to bude. Ďakujem moc :)

10 hannie hannie | Web | 15. prosince 2012 v 14:09 | Reagovat

1. Jméno: Hannie
2. Adresu blogu hannie-sugar.blog.cz
3. Jak dlouho blog máte asi od srpna, ale blogy píšu už dlouho...
4. Chcete nějakou ovaci na konec? (Diplom, avatar... je mi to fuk.) Když se ti do toho bude chcít.. ale nemusíš. :))
5. v čem chcete mít ohodnoceno? Známky jako ve škole, nebo gurmánské hvězdičky?    Hvězdičky! :)

11 Anti~ Anti~ | E-mail | Web | 8. dubna 2013 v 17:06 | Reagovat

Hallo, šéfe. Nemůžu si pomoct, ale děsně mě zajímá, co mi řekneš xDD
1. Jméno: Anti~
2. Adresu blogu: ukecana-antitalentka.blog.cz
3. Jak dlouho blog máte: Eee.. od 31.srpna 2012 xDD
4. Chcete nějakou ovaci na konec? (Diplom, avatar... je mi to fuk.): Nemusí být xDD
5. v čem chcete mít ohodnoceno? Známky jako ve škole, nebo gurmánské hvězdičky?: Nooo.. já se nemůžu rozhodnot.. obojí mít nemůžu?? Tak ty známky.

12 Ell Ell | Web | 26. května 2013 v 10:14 | Reagovat

Ell
http://dailymcyrus.blog.cz/
Měsíc
Co chceš ;)
Hvězdičky :)

13 Marillë Marillë | Web | 16. června 2013 v 19:20 | Reagovat

Jdu spáchat veřejnou sebevraždu =.="
1. Marille
2. http://marille-world.blog.cz
3. Ehm... tak půl roku...? Nebo tři čtvrtě? Já nevím, mě se to nechce počítat :D
4. Nechci přidělávat práci, takže ne :D
5. Gurmánské hvězdičky :D
A děkuju předem

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama